Nieuwe partners op de App!

Welkom op I Love Zeeland!

Welkom Strandhotel Westduin!

Strandhotel Westduin ligt direct achter de laagste duinovergang van Walcheren, slechts 50 meter van zee en strand.

Welkom restaurant Bij Jules!

Restaurant 'bij Jules' kijkt uit op een sfeervolle tuin waar u als de zon schijnt heerlijk buiten kunt eten. In de ochtend kunt u hier genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en tijdens de lunch en het diner van heerlijke gerechten met streekgebonden producten.

Welkom café restaurant Soif

Soif is een trendy maar toch huiselijk café-restaurant in het centrum van Vlissingen. Je kunt hier terecht voor een fantastisch verzorgde lunch of diner, een gezellige borrel of een middagje high tea-en! Naast de gerechten op de kaart bieden zij iedere dag een meer uitgebreid dagmenu, de visvangst van de dag en een nieuwe daghap aan.

Welkom fietsverhuur Jan de Jonge!

Zierikzee Fietsverhuur van Jan de Jonge fietsen is de specialist voor fietsverhuur op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, waar u welkom bent in de winkel in Zierikzee.

Welkom Grand Café de Dis!

Bij Grand Café De Dis kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner.

Welkom Rijwielshop Westkapelle!

Voor het huren van een fiets gaat u naar Rijwielshop Westkapelle. Wij zijn dé fietsverhuur van Westkapelle en omstreken.

Welkom Zonnetrein Zeeland!

De Zonnetrein rijdt in 2021 weer een fraaie route door het centrum van Vlissingen. U kunt de stad bezichtigen vanuit een moderne solartrein.

Welkom Spar Westkapelle!

Uitgebreide Spar supermarkt in Westkapelle. Bezorgen en afhalen.

Welkom Villahotel Vlissingen!

Hoe bijzonder is het om te overnachten in een hotel dat aan de buitenzijde volledig is opgebouwd in de prachtige en bijzondere Art Nouveau stijl.

Welkom Ileda Stoffen & Hoeden!

Leuk, zeer bijzonder én gezellig winkeltje met de beste Italiaanse hoeden, riemen en stoffen.

Welkom Duinhotel Haga!

Duinhotel Haga is het dichtst aan zee gelegen hotel van Zoutelande! Wij verhuren hotelkamers, studio's en appartementen in Zoutelande.

Welkom minicamping de Visser!

Wakker worden van het gefluit van de vogels, genieten van een Zeeuwse bolus bij de koffie en heerlijk ontspannen met de voeten in het zand of de haren in de wind.

Welkom Jolie Outdoor!

Jolie Outdoor is het sportieve activiteiten bureau van Zeeland!

Welkom BindrBiena Zeiltochten!

Het zeegaand jacht de “Bin-d’r-Biena” is er helemaal klaar voor om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken.

Welkom Sailing Veerse Meer!

Meezeilen in Zeeland? Boek nu uw zeiltocht bij Sailing Veerse meer! De zeiltochten zijn inclusief koffie/thee/fris en een Zeeuwse bolus.

Welkom Alpaca Zeeland!

Wandelen met een alpaca? Bij Alpaca Zeeland loop jij, onder begeleiding, een wandeling over ons fantastische landgoed langs akkers en het bos, met één van onze alpaca’s!

Welkom Camping Zonneweelde!

Op zoek naar een kampeerplaats, luxe chalet of glamping accommodatie voor een vakantie met het hele gezin in Zeeland? Op slechts 800 meter van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet vind je Camping Zonneweelde. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping!

Welkom Camping de Meidoorn!

Met het uitzicht op de stadswallen van de oude vestingstad Sluis ligt het kampeerterrein in een licht glooiend gedeelte aan de buitenrand van dit Bourgondische stadje maar binnen haar stadsgrenzen.

Welkom strandpark de Zeeuwse Kust!

Op zoek naar een camping of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust.

Welkom Lant van Beloften!

Special atmospheric holiday accommodation in the old center of Vlissingen from 1635!